READNEWS

Увредена коса

14 Ноември 2014

КЕРАТИН-ИНОВАЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА ИЗТОЩЕНА КОСА!

Диети, стрес, замърсяване, изправяне, боядисване…косата ни е атакувана всеки ден! В резултат на тези агресори, фибрите на косъма се увреждат и накъсват, причинявайки  заплитане и трудно разресване... Не е изненадващо, че половината от жените имат изтощена и чупеща се коса!Увреждането на косъма е свързано с увреждане на кератина в неговата структура. Той е основният структурен компонент, отговорен за здравия и гъвкав вид на косата.

Колкото по-често косата е изложена на действието на различни агресори, толкова по-често структурата на кератина се нарушава, а косъмът - дехидратира. Кутикулите, покриващи косъма се отварят, косата става суха, губи своя блясък, а краищата изглеждат се накъсват.

За да подобрят състоянието на своята  изтощена коса, много жени използват продукти на силиконова основа, които само създават впечатление за заздравяване на косъма, като същевременно не му позволяват да диша.

Терапията с кератин е най-ефикасният начин да възстановите здравия и блестящ вид на своята коса!

PHYTO предлага подходящото решение: уникална програма от продукти  PHYTOKÉRATINE с 100% растителен кератин.

PHYTO предлага истинска иновация за възстановяване на структурата на косата чрез въвеждане на растителен кератин в сърцевината на косъма.

Благодарение на хиалуроновата киселина, която има уникалното свойство да прониква във вътрешността на косъма, се поддържа нормалната хидратация.

    
ПРЕДИ                      СЛЕД
Проучване, проведено в независима лаборатория след 1-месечна употреба

 Резултати от използване на продуктите от  линия PHYTOKÉRATINE:

Проучване, проведено с  61 жени:  75% възстановяващо действие, 72% по-устойчива коса.

Още от първите дни след употреба, косата е по-устойчива и хидратирана.

 ELLES EN PARLENT SUR Elleadore.com 
J'ai testé le shampooing Phytokératine

Други статии

Страдате от косопад? Има решение за вас!

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ПРОГРАМА PHYTOKÉRATINE

 

PHYTOKÉRATINE е цялостна възстановяваща програма за коса. Шампоан, бласам, серум-козметично трио против начупване на косата, гарантиращо резултати още от първите дни на употребата.
 

Стъпка 1: Възстановяващ шампоан.  Достатъчно е да нанесете количество колкото орех, като масажирате скалпа за да стимулирате кръвообращението. Изплакнете с хладка, почти студена  вода за да затворите кутикулите на косъма - малък трик за още по- красива коса.

Стъпка 2: Балсам за коса. Как да го използваме? Нанесете малко количество от възстановяващия балсам Phytobaume с помощта на  широк гребен, за да разпределите равномерно, след което оставете в продължение на 1 минута и изплакнете обилно с хладка, почти студена вода. Косата е гъвкава, блестяща и копринено мека.

Стъпка 3: Възстановяващ серум, подходящ при дълга коса и цъфтящи краища. Удобен разкрасяващ продукт, без изплакване, който „споява“ цъфтящите краища . Използвайте ежедневно върху влажна или суха коса. След употреба косата е блестяща, а краищата  изгладени.

Иновацията във възстановяващия серум Phytokératine се състои в успешното третиране на косата със съставки с естествен произход, които възстановяват специфичната първоначалното устройство на фибрите и вътрешната структура, архитектура, като същевременно осигурява блясък, без съдържание на силикон.

                                                                          Д-р Шольо, директор на Изследователска лаборатория Phytosolba.