READNEWS

Kосопад

12 Март 2016

Страдате от косопад? Има решение за вас!

Половината от мъжете губят своята коса след 30-годишна възраст. Цикълът на растеж на косата вече не функционира нормално и растежът значително се забавя. Съществуват 25 генетично програмирани растежни цикъла на косата през целия живот на човека.Загубата на коса е тревожно явление, като съществуват редица фактори, които могат да бъдат предпоставка за проявата му. При мъжете причината най-често е генетична. Циклите на растеж започват да протичат прекалено бързо и ако не се вземат подходящи превантивни мерки, загубата на коса може да се превърне в хронично явление. “Колкото по-рано се прояви този проблем, толкова по-тежко протича. Същевременно колкото по-бързо започне да се лекува, толкова по-лесно може да се повлияе и да се забави.”

Действието е насочено към удължаване цикъла на растеж на косата. Основната цел е фокусирана към дегенерацията на космения фоликул (корена) и активиране  метаболизма на стволовите клетки.


Препоръчва се своевременното използване нa ежедневни продукти против косопад (например Phytostim). Tози продукт забавя косопада и стимулира растежа на косата, чрез директно действие върху космения фоликул.

Препоръчително е преди използването му да подготвим скалпа, чрез използване на Phytopolleine с цел възстановяване на здравословния баланс и стимулирането му.

Ако косопадът е хроничен или тежък, интензивно лечение е неизбежно, за да се удължи живота на косата и да се предотврати  преждевременното скъсяване на циклите на растеж. (виж. Phytolium 4). По този начин съществуващата коса е стимулирана , „животът“  и е удължен, a новата- защитена.

На базата на много патенти и повече от 40- годишни изследвания, нашите продукти против косопад са преминали многобройни клинични проучвания за доказване на ефективността и високата им толерантност.  Днес, Phyto е водещ експерт в областта на продуктите за лечение и третиране на косопад.

Резултатите от действието на Phytostim са изключителни - по време на клиничното проучване проведено с 20 доброволци  е наблюдавано намаляване на косопада при 86% oт случаите, само след  8 седмици употреба. Phytolium 4 е продукт с  4 патента, който е показал ефективност против косопад в 88% от случаите и повишаване на коефициента на растеж с +39%. Tези резултати са получени при клинично изследване под дерматологичен контрол с участието на 28 души.

 

    
Доказана ефективност на Phytolium 4 със снимки преди и след използването на продукта.

 Oчаквайте скоро: Косопад при жените


Други статии

Kератин-иновация в грижата за изтощена коса!

PHYTOLIUM 4
СТИМУЛИРАЩО РАСТЕЖА НА КОСАТА ЛЕЧЕНИЕ ПРИ НАСЛЕДСТВЕН (АНДРОГЕНЕН) КОСОПАД.
 

4 ДЕЙСТВИЯ - 4 ПАТЕНТА

Клинични проучвания, доказващи изключителните резултати:

Ефективност против косопад +88%*


* Клинично изследване проведено от независима лаборатория с 28 доброволци, страдащи от андрогенна алопеция.

Към PHYTOLIUM 4, Лечение за косопад