PHYTOMILLESIME SPRAY
Крем-спрей без отмиване
Боядисвана и изсветлявана коса

PHYTOMILLESIME SPRAY

Крем-спреят без отмиване е красив завършек на ритуала Phytomillesime и умножава ползите му. Улеснява оформянето на косата, заздравява косъма и придава сияен блясък. В същото време ежедневно предпазва косата от агресивни външни фактори, които вредят на яркостта и блясъка й.

Предимства

Защитава и запазва яркостта на цвета, заздравява косъма, улеснява стилизирането на косата.

Растителни активни съставки

  • Цвят на еделвайс - прави грижата с отмиване изключително нежна и придава на формулата успокояващи свойства.
  • Ябълка Red Love-  плодът съдържа антоцианини, естествени пигменти, които са отговорни за ярко червения му цвят, и притежават изключителна антиоксидативна сила. Те улавят свободните радикали и така запазват цвета ярък и сияен.
  • Екстракт от ябълкови цветове и плодове - при контакт с косата кутикулите са загладени, а косата придобива сияен блясък.
  • Екстракт от хибискус - успокояващи и омекотяващи свойства. Той защитава, хидратира, придава блясък, заглажда кутикулите на косъма, защитава космените фибри и осигурява максимален блясък и мекота.

 

Употреба

Напръскайте на мокра коса,  като последна стъпка от ритуала Phytomillesime, или използвайте на суха коса всеки ден, за да подсилите и защитите косата.

Нашият съвет

Крем-спреят без отмиване е красив завършек на ритуала Phytomillesime и умножава ползите му. За най-добри резултати, комбинирайте с шампоана и маската от серията.

Купете online