PHYTOELIXIR
КРЕМ С ПОЧИСТВАЩО ДЕЙСТВИЕ
Много суха коса

PHYTOELIXIR

Уникална нежна формула, която е алтернатива на стандартните шампоани, които съдържат агресивни и дехидратиращи почистващи съставки. Формула с висока концентрация на активни растителни съставки. Без съдържание на разпенващи агенти и сърфактанти за нежно почистване на скалпа и косата.
 

Предимства

Крем с висока концентрация на активни растителни съставки, който без да образува пяна нежно почиства косата и скалпа с максимална грижа. Восъкът от нарцис действа в сърцевината на косъма за незабавно подхранване и мекота на косата. Маслото от макадамия, капсулирано в хроносфери се освобождава постепенно с течение на времето, като възстановява основните липиди и осигурява дълготрайна защита.
Ден след ден много сухата коса е интензивно подхранена, хидратирана, блестяща и мека.

Растителни активни съставки

Масло от макадамия, восък от нарцис, екстракт от сапонария.

Употреба

Експресна грижа:
Нанася се с нежен масаж върху мокра коса на скалпа и дължината на косата. Добавя се малко количество вода до образуване на емулсия за по-равномерно нанасяне на продукта. Изплаква се след 2-3 минути.
Интензивна грижа:
Нанася се с нежен масаж върху суха коса, като първо се втрива в скалпа сектор по сектор и после по дължината и краищата на косата. Изплаква се след 2-5 минути.

Препоръчително е да се редува с шампоан Phytoelixir.

Нашият съвет

Не е препоръчителен много сухата коса да се измива повече от 2-3 пъти седмично.

Купете online