PHYTO RE30
Терапия против бели коси
Всички типове коса

PHYTO RE30

Първата терапия против бели коси, която се бори с основните причини за побеляване на косата. Революционната формула връща пигментацията на косъма от корена , като едновременно с това възвръща младежкия й вид.

Предимства

Белият косъм израства на ново с естествен цвят. Структурата му е подсилена. Косата поддържа своята красота и младост за по-дълго време.

Растителни активни съставки

  • Пептид RE30  - състоящ се от четири специфични амино киселини, Пептид Re30 има особеностите на алфа- MSH, хормон, играещ ключова роля за пигментацията на косъма. Той активира синтеза на меланин (стимулирайки ензимите, които са особено важни за неговото производство – тирозиназа, TRP1, TRP2) и транспортирането му по косъма. Това позволява на пептид RE30 да засили естествения процес на пигментация. Освен производството на пигмент, Пептид RE30 се бори срещу обезцветяването, защитавайки косъма от водородния пероксид. Той повишава каталазата и редуцира производството на водороден пероксид с 30%.
  • Екстракт от лилаво лале -  поради високото съдържание на антиоксидантни феноли и поради противостареещото му действие косата възвръща силата, младостта и мекотата си.

Употреба

Лесен за употреба, спреят може да бъде използван директно върху косата: 8 впръсквания при всяка употреба. Без силикони, лек и не омазняващ, спреят е перфектен както за мъже, така и за жени. Както и нежният и ободряващ унисекс аромат, с цитрусови нотки в комбинация със зелен карамфил и аромат на зелена ябълка. Формулата е основана на не по-малко от 98% естествени съставки.

Нашият съвет

За най-добри резултати, комбинирайте с шампоана и маската от серията.

Купете online