Новости

 • Phytomillesime - Грижа за боядисаната коса

  Серията Phytomillesime заключва пигментите в косъма, възстановява увредената коса, защитава, удължава и подсилва блясъка и яркостта на цвета.

 • PHYTODENSIA уплътняващ и укрепващ шампоан

  Шампоанът PHYTODENSIA с противостареещ ефект въздейства насочено както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обема и силата на косата.
   

 • PHYTOELIXIR

  PHYTOELIXIR – иновативна гама продукти, специално формулирана за нуждите на много сухата коса. Крем с интензивно подхранващо действие, който нежно почиства, хидратира и възстановява основните липиди. Деликатен шампоан, който деликатно почиства и дълготрайно ревитализира. Подхранваща маска, която интензивно и цялостно възстановява и хидратира в дълбочина.
   

 • PHYTOLOGIST 15
  PHYTO формулира ново поколение грижа против косопад, като създава серум PHYTOLOGIST 15, който едновременно действа върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже.
 • PHYTOKÉRATINE Extrême - изключително възстановяване

  Линия PHYTOKÉRATINE Extrême осигурява интензивно подхранване и възстановяване на силно увредената коса, като й придава копринена мекота, еластичност и блясък. Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой.

 • PHYTOSQUAM - НОВА ЛИНИЯ ПРОТИВ ПЪРХОТ

  Нова линия против пърхот, която комбинира концентрирани естествени активни съставки и съчетава двойна ефикасност – против пърхот и разкрасяване на косата.

Нашите статии

Открийте
Косопад
Погрижете се за косата си! Научно доказана ефективност.
Открийте

Открийте Phyto