PHYTOLOGIST 15
Комплексна терапия против косопад
Всички типове коса

PHYTOLOGIST 15

PHYTO формулира ново поколение грижа против косопад, като създава серум PHYTOLOGIST 15, който едновременно действа върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже. Иновативна формула с 99% естествени съставки.

Предимства

Серум Phytologist 15 действа против косопад:

  • Уникално действие върху 15 биологични фактора.
  • Нова цел: стимулиране на преадипоцитите.

Стимулира растежа на косата:

  • Намаляване на косопада(1) след двумесечна терапия.
  • Растеж на +5 942 нови косъма(2)
  • По-плътна и красива коса(3)

 


Снимки под микроскоп на два космени фоликула по време на анагенната фаза на един доброволец преди и след 3-месечно приложение на Phytologist 15.
 

(1) Клинично изследване на 74 човека за 3 месеца. (2) Осреднен брой косми, клинично изброени след 3 месеца при 48 доброволци с най-добри резултати (с40% алопеция от повърхността на скалпа). Средни резултати 2 222 косми при 74 човека. (3) Клинично изследване на 74 човека за 3 месеца и самооценка на 80 човека след 3 месеца.

Растителни активни съставки

Иновативна формула с 99% естествени съставки:

  • екстракт от какао – с мощно антиоксидантно действие. Действие срещу възпалението около космената луковица,
  • екстракт от байкалска скутелария (шлемник) - едно от 50-те фундаментални растения на традиционната китайска медицина. Реактивира клетъчния метаболизъм и увеличава големината на космената луковица,
  • екстракт от индийска тинтява - действие върху преадипоцитите. Стимулира създаването на нови косми и растежа на косата,
  • ботанически стволови клетки от глобулария - стимулира детоксикацията на клетките и клетъчната регенерация. Защита на скалпа от вредните въздействия на външни фактори (UV-лъчи, замърсяване на въздуха, смог).

Употреба

Прилага се 3 пъти седмично. Съдържанието на една ампула се нанася в скалпа сектор по сектор. Без изплакване. Препоръчителна 3-месечна програма на приложение.

Нашият съвет

За най-добри резултати, PHYTO съветва терапията с Phytologist 15 да продължи 3 месеца и да се комбинира с прием на хранителна добавка PHYTOPHANERE.

Купете online