Новости

 • Национална кампания "Грижа с любов за косата" - официални правила

  РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА.

  1.1 Промоционалната кампания „Грижа с любов за косата“(Промоцията) се организира и провежда от Селекта Интернационал ЕООД , ИН по ЗДД: BG121518680 със седалище и адрес на управление: гр. София 1766, ул. Бизнес Парк София 1, сгр. 12Б, ет. 1, МОЛ: Нели Василева-Мейн („Организатор на промоционалната кампания“).

  1.2. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила. Официалните правила се публикуват преди началото на кампанията на официалния сайт https://phyto.bg/index.php/ както и на официалната Фейсбук  страница https://www.facebook.com/PhytoBulgaria/.

  1.3 С участието си в Промоцията участниците приемат да спазват условията на изложените по-долу официални правила на промоционалната кампания („Официални правила“).

  1.4. Организаторът на Промоционалната кампания си запазва правото да допълва или променя Официалните правила по всяко време, като промените влизат в сила от тяхното оповестяване/ публикуване на посочените местa.

  РАЗДЕЛ 2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

  2.1. Националната промоционална кампания се провежда в периода от 01.08.2018 до 31.08.2018 г. в търговските обекти в страната, предлагащи продукти на марката. Детайли за Промоционалната кампания са описани в РАЗДЕЛ 6.

  РАЗДЕЛ 3. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

  3.1. В Промоцията участват всички продукти с марка PHYTO.

  РАЗДЕЛ 4 НАГРАДИ

   4.1 Наградите, които ще бъдат раздадени в томболата включват 5 бр. преси за коса BabylissPRO BAB8125EPE и 15 бр.плажни чанти.

  4.2. Наградите,  показани в рекламните материали на Промоционалната кампания, могат да се зачитат за реални.

  РАЗДЕЛ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ

  5.1 В Промоционалната кампания могат да участват всички  лица с изключение на служителите на Организатора, както и техните роднини.

  РАЗДЕЛ 6. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

  6.1 Всеки клиент, закупил продукт или продукти с марка PHYTO, има възможност да участва в Промоцията за една от посочените в т. 4.1 награди. Всеки клиент, закупил продукт на марката, може да се включи в томболата като изпрати снимка на касовата бележка/ фактура на e-mail: phyto@selecta.bg  заедно със своите имена и телефон за връзка или като качи снимка на закупения продукт във Фейсбук и отбележи с #phytosummerbeauty

  6.2. За участие в Промоцията се изисква лицето да запази и предостави документ, удостоверяващ покупката на продукт/ продукти.

  6.3 Всеки Участник има право да участва в Промоционалната кампания многократно като изпрати неограничен брой касови бележки/фактури, удостоверяващи нова покупка на продукт/ продукти PHYTO.  

  6.4 Всеки участник може да спечели само една награда, независимо от броя на регистрираните документи.

  6.5 В Промоцията няма да се включат регистрираните фискални бонове/фактури за закупен продукт, извън периода на Промоцията;

  6.6 При липса на фискален бон, удостоверяващ покупка, участникът се лишава от правото да получи спечелената от него награда.

  6.8 В тегленето ще бъдат включени само участниците, изпълнили правила на играта и, които пазят касовата белeжка за направената покупка. Печелившите ще бъдат изтеглени на 05.09.2018г. (сряда) и ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на Phyto. Тегленето на наградите ще се извършва на случаен принцип, електронно.

  6.9 Печелившите ще бъдат информирани до 18.00 часа на 10.09.2018 г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер, чрез отговор на e-mail или отговор на лично съобщение във Фейсбук според формата на регистрация.

   6.10 В случай че Организаторът не може да се свърже повече от 2 пъти с печеливш участник на посочения от него телефонен номер, този участник не отговаря на е-mail-и и съобщения, същия се замества от изтеглените резервни печеливши.

  6.16 Всички печеливши участници следва да предоставят адрес за доставка на наградата.

  РАЗДЕЛ 7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

  7.1 Всеки печеливш Участник може да получи само по една награда от съответната томбола.

  7.2 Наградите ще се доставят чрез куриер до посочен от клиента адрес. Срокът за доставка на наградата е до десет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

   7.3 При получаването на наградата печелившият Участник трябва да представи документ за самоличност и касовата бележка/фактура

  7.4. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от упълномощено лице.

  7.4 В случай че печелившият Участник не може да бъде намерен на посочения адрес от куриера и печелившият Участник не потърси наградата си, същият губи право на претенции за наградата.

  7.5 Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с други награди.

  РАЗДЕЛ 8. ЗАМЯНА И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ

  8.1. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

  РАЗДЕЛ 9. ПУБЛИЧНОСТ

  9.1. С участието в тази Промоция участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда техните имена, снимка или други лични данни биха могли да бъдат използвани в печатни материали от Организатора, които материали Организаторът по своя преценка има право да използва свободно в своята публична търговска комуникация, за което Организаторът не дължи заплащане, освен ако участникът изрично откаже да бъде сниман.

   

   

   

 • Phytomillesime - Грижа за боядисаната коса

  Серията Phytomillesime заключва пигментите в косъма, възстановява увредената коса, защитава, удължава и подсилва блясъка и яркостта на цвета.

 • PHYTODENSIA уплътняващ и укрепващ шампоан

  Шампоанът PHYTODENSIA с противостареещ ефект въздейства насочено както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обема и силата на косата.
   

 • PHYTOELIXIR

  PHYTOELIXIR – иновативна гама продукти, специално формулирана за нуждите на много сухата коса. Крем с интензивно подхранващо действие, който нежно почиства, хидратира и възстановява основните липиди. Деликатен шампоан, който деликатно почиства и дълготрайно ревитализира. Подхранваща маска, която интензивно и цялостно възстановява и хидратира в дълбочина.
   

 • PHYTOLOGIST 15
  PHYTO формулира ново поколение грижа против косопад, като създава серум PHYTOLOGIST 15, който едновременно действа върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже.
 • PHYTOKÉRATINE Extrême - изключително възстановяване

  Линия PHYTOKÉRATINE Extrême осигурява интензивно подхранване и възстановяване на силно увредената коса, като й придава копринена мекота, еластичност и блясък. Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой.

 • PHYTOSQUAM - НОВА ЛИНИЯ ПРОТИВ ПЪРХОТ

  Нова линия против пърхот, която комбинира концентрирани естествени активни съставки и съчетава двойна ефикасност – против пърхот и разкрасяване на косата.

Нашите статии

Открийте
Косопад
Погрижете се за косата си! Научно доказана ефективност.
Открийте

Открийте Phyto