READNEWS

Secret de nuit

29 Март 2017

РАЗКРАСЕТЕ КОСАТА СИ ПРЕЗ НОЩТА!

Грижата за себе си винаги е свързана с отделяне на време, като това важи особено, когато става въпрос за полагане на грижи за косата. Сигурно си мечтаете за продукт, който да използвате вечер и за който не е необходимо да отделяте дори и секунда в забързаните сутрини?


PHYTO създаде SECRET DE NUIT точно за вас! Този изключителен продукт действа върху косата, освобождавайки активните си съставки във времето, докато спите. Формулата му съдържа микросфери с над 92% натурални съставки с растителен произход.

Защо през нощта? Защото, това е най-подходящото време да се погрижите за красотата на своята коса: промяната в температурата е една от предпоставките за по-доброто проникване на продукта в сърцевината на косата, докато тя си почива  от агресорите и замърсяването, на които е подложена през деня. Косата е много по-податлива на регенериране през нощта.

Secret de Nuit хидратира и регенерира фибрите на косата, осигурявайки антиоксидантно и защитно действие.

Резултатите са невероятни - 91% oт жените, тествали продукта споделят, че на сутринта усещат косата си възстановена, омекотена и регенерирана!

След нанасянето на SECRET DE NUIT, можете да си легнете спокойно, разчитайки, че на сутринта ще се събудите с красива и блестяща коса...

Подготвени сте да започнете новия ден още по-красиви!

Други статии

Kератин-иновация в грижата за изтощена коса!

SECRET DE NUIT
Phyto разкрива една тайна пред вас.SECRET DE NUIT е 1-вият интензивен хидратиращ и възстановяващ нощен продукт. Подходящ за всеки тип коса.

Преди да си легнете, разрешете косата и разнесете количество, колкото лешник от SECRET DE NUIT в дланите си.

Нанесете върху дължината на косата, докато тя е суха или подсушена с кърпа, като избягвате корените.

След всяко използване на продукта, ще започнете  да наблюдавате цялостно подобрение в състоянието на косата и 62% възстановяване.

Формула без силикони и парабени.

Към SECRET DE NUIT

МНЕНИЕТО НА МОДЕН ЖУРНАЛИСТ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА SECRET DE NUIT:

“Толкова е просто! Дори когато нямаш никакво свободно време като мен! Всичко, което трябва да направиш е просто да разрешиш косата си,  да разпределиш малко количество от продукта върху ръцете си и да го разнесеш по дължината на косата, избягвайки корените. Ако имате дълга коса  като мен можете да повторите нанасянето...”

 

Прочетете пълната статия тук: http://www.elleadore.com/beaute/atelier-coiffure/secret-de-nuit-phyto-avis.php